+32 485690439

Over Bastet Assieraden voor Huisdieren

Over Bastet Assieraden voor Huisdieren

Naast mijn passie voor dieren ben ik ook enorm gefascineerd door edelstenen en geschiedenis. Mijn eerste mineralen verzamelde ik toen ik zes jaar oud was en dat is sindsdien nooit echt gestopt.

Toen ik mezelf begin jaren 2000 omschoolde tot goudsmid, ging er dan ook een nieuwe wereld voor me open. Eindelijk kon ik die schitterende stenen verwerken in sieraden.

Initieel maakte ik verschillende collecties voor klanten, waaronder ook asjuwelen. De creatie van deze sieraden was een zeer dankbare opdracht. Mensen vertellen me dat hun herdenkingssieraad hen echt helpt bij het rouwproces voor hun naasten.

Ambachtelijke Goudsmid – Nancy Allewerelt

Over Bastet assieraden voor huisdieren praten kan niet zonder het over Nancy Allewerelt te hebben. Als internationaal erkende kunstenares en bekende juweelontwerpster is ze bovendien ook een geregistreerde artisanale goudsmid bij de Koninklijke Munt van België.

Haar verrassende collecties worden momenteel op de markt gebracht onder het merk ‘Nancy Allewerelt’ ™/®.

Verder afgeleid van de “dreamscape’ kunstwerken van Nancy, vertellen de afzonderlijke asjuwelen voor huisdieren collecties elk hun eigen verhaal.

Ze bevatten unieke kenmerken die dierenliefde reflecteren en ambachtelijke vaardigheden benutten.

De individuele sieraden zijn elk uniek geïnspireerd door jouw verhaal, zijn daarom hoogst origineel en bovendien handgemaakt! Elk juweel belichaamt de ziel van jouw allerliefste huisdier.

Lokale ‘Antwerpse Diamanten’ – of een andere edelsteen naar keuze – voegen bovendien schittering toe aan onze ontwerpen; een glimmer van hoop en herkenning.

Over Bastet Assieraden voor Huisdieren

Ontmoet de ontwerpsterBekijk onze collecties

Designed by Wouter Van der Stichel

Copyright © 2024 Bastet Asjuwelen voor Huisdieren
en_USEnglish